Hyvää, sanoi Kukkahattutäti, päivää!

Tässä se on, pitkän ajan ajattelun tuotos ja tulos. ÄMMÄT-verkosto tosinaisille. Sellaisille, jotka kulkevat omia polkujaan, vaikka ne sivuaisivat muiden polkuja hyvinkin läheltä, tai kaukaa. Tämä on kanava sinulle, joka katselet naistenlehtiä sivusta ja ihmettelet, että miksi meille ei tarjoilla parempia juttuja oikeasta elämästä.

Tällä kanavalla puhutaan asioista kuin ne elämään tulevat. Parisuheesta vaihdevuosiin, lasten syntymästä näiden lasten syntymään. Voidaan välillä jutella kynsilakoistakin, mutta ei todellakaan ole pakko, jos ei halua. Me haluamme, että naisten moniäänisyys nousee paremmin esiin. Että kaikkialla ei ole vain joko missejä tai pissiksiä. Että tavallinen, rehellinen, sisukas nainen karvoineen kaikkineen pääsee puhumaan ja tulee kuulluksi.

Siksi Ämmät. Olisi se voinut olla Akatkin, mutta Ämmä valikoitui tässä lotossa voittajaksi.

Jos yhtään tuntuu siltä, niin tule mukaan. Kerro tarinasi, tämä verkosto on sitä varten.