Arbeit macht Frei?

Arbeit macht frei. Kuva: Flickr.
Arbeit macht frei. Dachau, Saksa. Kuva: Flickr.

 

Seuraan hyvin huolestuneena eurooppalaista keskustelua turvapaikanhakijoista. Siinä, missä meidän pitäisi yhdessä löytää keinot auttaa sodan ja terrorin jaloista pakenevia ihmisiä, täällä on ryhdytty käyttämään samaa kieltä kuin 1930-luvulla – samat natsi-Saksan termit on avattu uudelleen käyttöön ja ihmisiä on ryhdytty leimaamaan ja heidän omaisuuttaan anastamaan. Tämä on JÄRKYTTÄVÄÄ!

Eikö ihminen opi historiastaan mitään? Eivätkö kuvat kidutetuista juutalaisista syyttömistä ihmisistä nosta häpeän vesiä silmiin? Eikö tuska korvenna kurkkua kun mietit, millaisen kohtalon koki jopa varovaisen arvion mukaan 7 miljoonaa eurooppalaista; juutalaisia, mutta myös romaneja, kehitysvammaisia, homoseksuaaleja, puolalaisia, afrikkalaisia, ideologian vastustajia jne. Rakas sinä, tämä ei ole satua eikä elokuvaa, vaan totisinta totta.

 

Rows of bodies of dead inmates fill the yard of Lager Nordhausen, a Gestapo concentration camp. This photo shows less than half of the bodies of the several hundred inmates who died of starvation or were shot by Gestapo men. Germany, April 12, 1945. Myers. (Army) NARA FILE #: 111-SC-203456 WAR & CONFLICT BOOK #: 1121
Rows of bodies of dead inmates fill the yard of Lager Nordhausen, a Gestapo concentration camp. This photo shows less than half of the bodies of the several hundred inmates who died of starvation or were shot by Gestapo men. Germany, April 12, 1945. Myers. (Army)
NARA FILE #: 111-SC-203456
WAR & CONFLICT BOOK #: 1121

 

Ihminen pystyy paljoon hyvään, mutta tällaisia kauhutekoja ei Eurooppa/ihmiskunta kestä. Se, mitä on tapahtunut EI SAA TOISTUA, eikä sitä pidä ihannoida. Siitä ei pidä vaieta! Ihminen, joka hakee täältä turvaa on ihminen. Häntä pitää kohdella kuten ketä tahansa meistä, yhtenä meistä. Tällä kansalla on oltava varaa inhimillisyyteen, muuten olemme lopullisesti seonneet.

Se, joka joka hulluuttaan huutaa ”uunit auki” ei ilmeisesti tajua historiaa eikä kykene enää rationaaliseen ajatteluun. Sellainen puhe on yksinkertaisesti sydämetöntä sen lisäksi että se on täysin sivistymätöntä. Ja niin kauan kun Suomi on sivistysvaltio, tällaista ei tule hyväksyä, katsoa sormien läpi eikä hymähdyksellä sivuuttaa. Vain ihminen, joka ei ole kokenut sodan kauhuja, eikä osaa niihin eläytyä, haluaa larpata natsien keskitysleiriä. Tehköön sen suljetulla saarella jossain kaukana sivistyksestä, mutta täällä ihmisten ja elämän keskellä tuollaisen pelleilyn on loputtava!

Vastuutan tässä ja nyt Suomen poliisin ottamaan tilanteen vakavasti ja haltuun. Jos puhumme turvallisuuden tunteesta, niin se alkaa olla hyvin kaukana ja syynä ovat nämä kantasuomalaiset metsäläiset. Keksikää niille jotain parempaa tekemistä, larpatkoon vaikka risusavottaa.

Vetoan vielä päättäjiin hallitusta myöten: Selkä suoraksi ja leuka ylös! Älkää olko itänaapurin villakoiria, vaan puolustakaa suomalaista kulttuuria sen häpäisijöiltä! Tämä maa ei ole koskaan ollut yhden kulttuurin maa, eikä se sellaiseksi koskaan tule ja se on meidän rikkauttamme, jos mikä!

Päivän epistola tulee Nobel-palkitulta Kofi Annanilta. Tehdään se mitä pitää tehdä, huolehditaan meistä, jotka tässä maassa asumme ja autetaan niitä, joilla on kurjaa muualla.

ps. Tänään 27.1. vietetään YK:n kansainvälistä Vainojen uhrien muistopäivää eli natsien vuosina 1933-45 toimeenpanemien rotuvainojen — eli holocaustin (Porajmos) — uhrien muistopäivää. Tämä päivä (1945) on Auschwitzin kuolemanleirin vapauttamisen vuosipäivä.