Jaa mitäkö vittua? No tätä Vittua!

Kuva Mariam Colley
Kuva Mariam Colley

 

Varoitus, sisältää sopimattomia ehdotuksia!

Tässä (cisseksismiä valitettavasti sisältävässä) tekstissä kehotetaan väkivallattomaan kansalaistottelemattomuuteen, hyvästä syystä. Olen todella kyllästynyt katselemaan sivusta, kun hallitus huonoilla päätöksillään rapauttaa suomalaisen järjestelmän, joka on nostanut maamme maailman onnistuneimpien valtioiden joukkoon lähes jokaisella mittarilla. Vain täysi houkka sahaa omaa oksaansa näin!

 

Naisen väki, eli voima

Kun suomalaisella naisella muinoin tuli mitta täyteen, hän pahimpana mahdollisena loukkauksena vastapuolta kohtaan nosti hamettaan paljastaen yleensä piilotetun voimansa koko komeudessaan. Riita-asiassa nainen saattoi näin laittaa viimeisen pisteen, sillä miehen elimen näyttäminen ei koskaan yltänyt loukkauksena samalle tasolle, eivätkä miehet sitä edes yrittäneet. Vitun voima perustui siihen, ettei sitä näytetty kevyin perustein. Miehet myös pelkäsivät ja kadehtivat naisten väkeä. Naiset kunnioittivat toistensa voimaa.

 

Vilauta voimaa ja vaikuta hallitukseen

Hallituksen ensitahdeista lähtien oppositio yhdessä runsaslukuisten kansalaisjärjestöjen kanssa on kysynyt toistuvasti:

Kuinka te kehtaatte leikata pienipalkkaisilta naisilta, lapsilta, vanhuksilta, koulutuksesta…Lista on lohduttoman pitkä, eikä sen loppua ole näkyvissä. Hallituspuolueiden suosio on pohjalukemissa, takit on käännetty ja jopa pääministeri itse on väläyttänyt hallituksen hajoamista moneen otteeseen. Sanalla sanoen, hallitus on toimintakyvytön. Viime kevään vaalien alla kukaan ei toivonut tätä: hallitus kompastelee kriisistä kriisiin ehdotellen asioita, jotka ovat sekä sopimattomia että laittomia. Minusta on aika pistää tälle hölmöilylle piste.

Joukkovoimaa-liike on vastustanut hallituksen toimia hallitusohjelman ja ensimmäisen budjetin julkaisusta lähtien. 22.08.2015 Joukkovoimaa nähtiin ensimmäistä kertaa suuressa mielenosoituksessa Helsingissä.

Joukkovoiman tiedotuksen mukaan seuraava suuri tapahtuma on 12.03.2016 Helsingissä. Uskoakseni vitutuksen taso on siinä vaiheessa jo edennyt pisteeseen, jossa naisen väen näyttäminen osana mielenosoitusta on täysin perusteltua. Kuulemani mukaan Joukkovoiman marssille on tulossa naisblokki. Mahtaisiko Ämmien lukijoiden joukosta löytyä muitakin naisiksi itsensä kokevia tai ylipäänsä heikompien asemasta huolestuneita, joilla on mitta täynnä näiden sipilöiden vatulointia? Koko hallitus on tällä hetkellä yksi kurjuusmylly, joka jauhaa piinaa erityisesti naispuolisille kansalaisilleen. Kun järkipuhe tai oppineiden vetoomukset eivät tunnu vaikuttavan, pitäisikö kokeilla näyttää miesvoittoiselle hallitukselle hieman naisten väkeä? Eli suomeksi sanottuna, vedetään hame korviin ja näytetään miesvaltaiselle hallitukselle, että me emme siedä enempää!