Ole #mieskukka, kesämies!

[et_pb_section admin_label=”section”][et_pb_row admin_label=”row”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text admin_label=”Teksti” background_layout=”light” text_orientation=”left” text_font_size=”14″ use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

#mieskukka
Niittyleinikein huoliteltu parta.

Mikä olisikaan ajankohtaisempi ja miehekkäämpi naamakarvoituksen koriste kuin kesäkuun kukkivat putkilokasvit? Tai sammalen tai jäkälän ruusuke? Pukeudutko SINÄ yökukkijoihin lähtiessäsi fillarilla kesäyöhön? Tajuatko paahteisen työsi päätteeksi, että juuri niittämäsi niitty tahtoo saada jatkoajan lanteillasi tai korvallasi? Onko partasi tahi jokin muu osa karvoitustasi oudon kalju ilman kukkia? Olethan huomannut, että lätsä, lieri ja stetsoni suorastaan huutavat huumaavaa kukkapehkoa! #mieskukka

#mieskukka on kesän tagi

Sinä joka olet mies (missä tahansa merkityksessä tai mielessä), tai joka tahdot juuri nyt elää väkevästi todeksi maskuliinisen olemuksesi – puhkea kukkaan.

Jaa kuvasi instagramissa tai facebookissa tunnistella #mieskukka

rillit

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]